background showing men holding tablet with inlayed buildings

Beste klant van CubicEyes,

In de laatste vijf jaar zijn er grote veranderingen geweest op het gebied van software oplossingen en met name SAAS-toepassingen zoals EyeMove. Waar vijf jaar geleden de beste oplossing nog was om een eigen serverpark te plaatsen bij een gerenommeerde hostingpartij, is inmiddels de balans verschoven naar virtuele servers in de cloud. CubicEyes volgt deze ontwikkelingen natuurlijk op de voet en om u ook in de toekomst het beste van dienst te kunnen zijn, wordt de nieuwe applicatie Bricr compleet ontwikkeld op de diensten van Amazon web services.

Om deze veranderingen goed te kunnen begeleiden zullen de huidige applicatie EyeMove, het klantdossier iDD en alle klantenwebsites die door CubicEyes worden gehost ook gaan verhuizen naar AWS. Er zijn een aantal punten die wij graag bij u onder de aandacht brengen en waarvoor van u acties nodig zijn om dit soepel te laten verlopen.

Deze punten zijn beschreven in de uitgebreide nieuwsbrief die reeds door u ontvangen is. We zetten een aantal belangrijke data nog even op een rijtje:

Mocht u de nieuwsbrief niet zo snel kunnen terugvinden in uw e-mail, kijk dan ook even in het rode nieuwsbolletje in EyeMove wanneer u bent ingelogd.