background showing men holding tablet with inlayed buildings

Wij hebben mooi en groot nieuws!

Met trots kunnen wij jullie namelijk mededelen dat het bijna zo ver is: De officiële lancering van Bricr: de all-in-one real estate suite.

Bricr is een software oplossing, ontwikkeld door de bedenkers van EyeMove, dat al ruim 20 jaar opereert binnen de vastgoedbranche. Juist door die jarenlange ervaring zijn wij ervan overtuigd een oplossing ontwikkeld te hebben dat bedrijven, werkzaam in de vastgoedbranche, écht verder helpt.

De afgelopen maanden is een team van vastgoed experts, ontwikkelaars en marketeers druk bezig geweest met brainstormen, ontwikkelen en feedback verzamelen. En met resultaat, want in de komende weken zullen wij de definitieve livegang van onze applicatie bekend maken!

Naast het doorontwikkelen van de software hebben we ook een nieuw logo en merkidentiteit ontwikkeld. Wij zijn er in ieder geval erg enthousiast over en zijn benieuwd wat jij ervan vindt.

De komende periode willen we je graag meenemen in ons verhaal. Daarnaast zal er ook de mogelijkheid ontstaan tot inschrijving voor de beta versie. Via de link hieronder kun je je mailadres achterlaten, zodat je op de hoogte wordt gehouden van alle updates.

www.bricr.nl